Pakkasella ei tartte treenailla, eihän? Eli vähän laiskanpuoleisesti elettiin viikonloppu...ja vähän arkipäiviäkin. Sisällä kyllä temppuiltiin ja vähän tokoiltiinkin molempien koiruuksien kanssa. Päälimmäisenä jäi mieleen, että Ruu ei tule ikinä oppimaan kaukokäskyjä ja jos Piips olisi terve, se olisi hitonmoinen pk-koira.

Siitä puheen ollen...

Piips, pieni koiruutemme, täyttää tänään 5v! Niin ne vuodet vaan menee. Toivon koko sydämestäni, että Piips mennä porskuttaisi vielä toiset viisi vuotta eteenpäin ilman uusia terveyshuolia. Polvioperaatiosta on toivuttu hyvin, vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuntuu tulevan jokaisen puun takaa. Synttärikakku tehtiin nappuloista ja kermaviilistä, ja mitä olisi kakku ilman kalkkunanakkeja? Onnea Piips!



Kissoista on tullut pakkasten myötä oikeita sisäkissoja. Ulkona käydään äkkiä ja seuraavassa sekunnissa takanreunus on täynnä. En ymmärrä miten nuo selvisivät viime talvesta? Ulkoilun puute alkaa vaan näkyä, sillä Neiti Näpsä on aloittanut taas harrastuksensa ja murtautuu milloin mihinkin laatikoihin ja kaappeihin. Vanha tiimi Miuku&Iitu- pölvästit oli touhunnut yhtenä päivänä ja jäljistä päätellen ainakin yksi kynä oli syöty...mitähän lie muuta mukana?

Nyt kun aurinko suvaitsee näyttäytyä niin muutamia kuvia otuksista. Kissat siis lenkkeilivät kanssamme viikonloppuna, hauska kolmikko.

Ensin tytöistä kuvia...

Pönötyskuvat, jotta voidaan sitten verrata tuntomerkkejä rikoksesta epäiltyyn...

...ja sivuprofiili

Sitten kattimatikaiset...

Mänty raukka saa tuta mitä mieltä Miuku on pakkasesta

Asento vääristää, "en ole näin pullea"

Paniikki on aito Pulla-Poika

Piina Pikku-Rotta yritti tulla mukana, mutta jossain kohtaa se oli hävinnyt ja löytyi rappusilta...liian kylmää, liian kylmää...

Taistelua matkalla

Kotia päin tultiin vauhdilla! Paniikki & Miuku

Kaasua kurvissa!

Vastustaja hyytyy taustalle...