Kamala kiire, niin kuin aina. Treenitkin jääneet melkeimpä ennätyksellisen vähälle, joten mitäpä sitä tänne blogiin sitten raapustaisikaan? Tästä kiireestä ei ole kuin yksi suunta jatkaa! Siis kohti kiireettömämpää elämää! (niin varmaan...)

Viime viikonloppuna pyörähdettiin Puttaalla. Allekirjoittaneesta on tullut muutama viikko sitten täti x 3 ja käytiin katsomassa siihen pientä syyllistä Muurasjärvellä. Kauan ei ehtinyt pientä herraa ihastella, kun piips-tätiä vietiin jo isompien poikien toimesta. Reipasta menoa aina tuolla käydessä.

Käytiin tottakai koirien kanssa mummolassakin ja vähitellen Iitukin osaa tulla sisään ilman, että kaikki matot on rutussa. Rapsutukset on aina taattu, tytöt onkin nykyään sellaisia melkein oppineita kaverikoiria.

Seuraavaksi tulee väkisinkin pieni päivitystauko blogiin, sillä kaksijalkaiset suuntaa ansaitulle lomalle (ja samalla häämatkalle) aurinkoon ja lämpöön. Matkajännitystä on kovasti jo ilmassa, kun vaan muistaisi hoitaa kaiken olennaisen. Mutta, Miami & Bahama, here we come!