Älytön viikko takana, ei puhettakaan ylimääräisestä ajasta treenata. Maanantaina työpäivän jälkeen Helsinkiin, tiistaina työkeikka Tanskassa, keskiviikkona kiireellä takaisin suoraan töihin ja iltaan saakka, torstaina yyberpäivä 8-20, perjantaina pieni huokaisu ja lauantaina 5.30 nokka kohti Helsinkiä ja koko viikonloppu koiran mobilisointi koulutuksessa.

Huh huh! Aki on joutunut olemaan lähes yh-vanhempana kotona ja tällä hetkellä koira kaksikko on saanut nimekseen Team TuplaTyhmä. Että sellaista menoa.

Tulevana viikonloppuna olisi lauantaina Pirkan-damit! Jäiks! Treenattu ollaan kerran kotipihassa ja sitten se yksi lumimetsässä tehty haku. Tällä viikolla olisi tarkoitus paniikki treenejä tehdä. Harmittavasti Ruun kaksi sisarta ovat aloittaneet juoksut, joten ei saatu parasta B-joukkuetta nyt kasaan. Melkein toivon, että Ruuppakin aloittaisi juoksunsa, niin voitaisiin jäädä kisoista hyvillä mielin pois. Vähän huolestuttaa treenaamattomuus...

Tosin Ruun juoksuista ja mistään siihen liittyvästä ei ota kyllä erkkikään selvää, eli aika näyttää. Hieman on Piips haistellut Pikkumustan takapäätä, että ehkä ne sieltä alkaa pikkuhiljaa olla tulossa?

Pakko tähän laittaa vielä kuva Neiti Näpsän, alias Laatikko&Kaappi-Houdini, mielipuuhastelusta. Voisiko enää selvempää mielenosoitusta ja kostoa olla minun kiireisestä viikosta? Tämmöistä laatikoihin murtautumista tapahtuu aika ajoin, kohdistuen AINA minun laatikoihin/kaappeihin. Nyt iskun kohteena sukkalaatikko. Itse tekijä veti toisessa makkarissa sikeitä...mitään en ole tehnyt...

Kaivoin tämän vanhoista kuvista. Tältä se sitten näyttää kun saa kaverin kiinni itseteosta!