Heti kiirastorstaina ajettiin töiden jälkeen tyttöjen kans Puttaalle. Kissat ja isäntä jäivät talonvahdeiksi. Vietettiin normi maalaissetti vierailuineen kaikkineen. Ja vierailun kunniaksi Ruu päätti aloittaa juoksut...miten vieraanvaraista.  Ajoitus kyllä mitä täydellisin, ehti käydä Pirkan damit aivan rauhassa. Sietäisi sisarten ottaa vähän oppia!

Puttaalla vähän tokoiltiinkin. Ansku sai toimia liikkurina ja jukra miten paljon Ruu otti siitä häiriötä. Maahan ei passannut mennä ollenkaan, seuruu vähän varovaista ja noudon luovutukseen tulossakin outoa sipsuttelua. Olipas jännää, kun joku käskytteli. Tokoiltiin myöhemmin kotipihassa uudestaan ja siinä meni paljon paremmin, eli ehkä uudessa paikassa treenaaminen ja liikkurointi oli herkälle Pikkumustalle liikaa? Juoksut eivät onneksi hirveästi tunnu hommaa haittaavan...ainakaan vielä.

Nyt vaan liikkeitä liikkuroituna, ensin yksittäisinä ja sitten pikkuhiljaa kohti koemaista suoritusta. Katselin aiemmin vähän koekalenteria ja päätin ottaa toukokuun noutajayhdistyksen kisat tavoitteeksi aloittaa kisaura, mutta nyt alkoi vähän epäilyttämään josko sittenkin pitäisi siirtää aloitusta. Kuinka iso kynnys tämä vieras paikka, vieraat ihmiset ja vieras käskyttäjä tulee olemaan? Hmm...

Palattuamme Puttaalta kotiin tokoiltiin isännän liikkuroinnin mukana ja se meni oikein hyvin. Eli nyt vaan uusille paikoille ja eri käskyttäjien kanssa. Tässä mielessä juoksutauko tuli huonoon saumaan, porukkatreenit ainakin maneesilla on toistaiseksi poissa vaihtoehdoista. Pöh pöh.

Loppuaika pääsiäisestä sitten vaan rötvättiin. Sulaisi sulaisi jo lumet pois! Voisi vapaapäivät käyttää tehokkaammin hyödyksi.