Eilen illalla lenkkeiltiin lähi pellolle ja tein sinne Pikkumustalle kolme linjaa, jokaiselle kaksi damia. Ajatuksena nyt vahvistaa sitä uskoa pidempään matkaan. Ekan linjan jätin heti alkuun pellon päätyyn ja reunan viereen. Tämä haettiin viimeiseksi. Toiset rakensin niin ettei Ruu nähnyt.
 
Eka linja oli siis pellon reunassa. Ruoho kasvaa jo aikas korkeana ja se hankaloittaa targettien näkemistä. Ihan tarkoituksella lähetin niin, että Ruun pitää edetä muutama askel sokkona, jonka jälkeen se saa havainnoin targetista. Nämä meni oikein hyvin. Etäisyyttä 20-30m.
 
Toinen linja samassa pellonreunassa, mutta targetti korkeammalla penkereellä, jolloin näkyi kauaskin. Lisäksi vasemmalla puolella kulki vesioja. Lähetin Ruun yhden ojan takaa, jolloin se heti ylitti sen ja jatkoi maaliin. Tämä olikin helppo yllättäen! Peruuttelin toisen ojan taakse ja lähetin jo yli tuplasti kauempaa, 50-60m päästä. Eli nyt tuli kahden ojan ylitys. Ja Ruu paineli lujaa, jonka vuoksi meinasi kompuroidakin matkalla, mutta se ei tuntunut hidastavan yhtään. Damit oli sen penkereen takana ja toinen puoliksi ojassa. Tämä oli todellakin yllättävän helppo?!
 
Viimeinen linja ja kokeilin lähettää tosi kaukaa. Edessä vasemmalla, jossa kulki siis pellon- ja metsän reuna, oli valkoisena pölyäviä voikukkia, jotka veti Ruun ensin puoleensa. Annoin sen hetken harhailla opetuksena ja kutsuin sitten pois. Mentiin vähän eteenpäin ja nyt se paineli suoraan ja lujaa välittämättä kukista enää mitään. Uskoi loppuun saakka ja löysi damin. MUTTA meinasi vaihtaa! Piilotin damit huonosti, ajattelin, että riittää kun ne on erillään toisistaan. Meinasi siis jo lähteä palauttamaan yhtä, kun kääntyi ja olisi varmaan vaihtanut, mutta uskoi kun sanoin että ”EI”. Ja kehut päälle. Toinen lähetys nyt ”täydestä” matkasta, meni yhtä suoraan ja yhtä lujaa. Hieno! Mittasin askeleita, hieman päälle 100!!!
 
Nyt pitää jatkaa näitä uskon vahvistuksia. Täytyy ottaa myös häiriötargetteja mukaan, niin opitaan niistäkin ja luodaan vieläkin vahvempaa uskoa eteenpäin. =) Kivaa oli!
 
---
Tänä aamuna sitten tokoiltiin kotipihassa aamuruuan voimin. Ekaksi alokassetti ilman hyppyä. Perus ok menoa, ei järisyttävän hyvää, mutta ihan kelpaavaa. Jäävät tein tarkoituksella putkeen ja erotteli ne hyvin. Vapautus palkalle uuteen perusasentoon tulemisesta.
 
Sitten jatkettiin vähän seuraamisella, jossa välillä tosi hyvää pätkää ja välillä vähän irtoamista. Ei pitäisi myöskään sortua jankkaukseen. Huoh.
 
Tein paikkamakuun tässä välissä, aikaa ainakin 2,5min ja tosi tosi hyvä!
 
Luoksetuloja muutama niin, että pääsi läpijuoksuna palkalle.
 
Seuraavaksi tein ihan pieniä juttuja, joista vapauttelin palkalle. Perusasentoja ja pieniä seuraamisia. Ei tuntunut kuitenkaan ihan parhaimmalla tavalla toimivan, joten vaihdoin taktiikkaa. Tehtiin jokin pieni juttu ja sitten lepertelin/kehuin/vehtasin Pikkumustan kanssa ja sain sille paljon hyvää mieltä ja virettä nostettua. Siitä reippaasti perusasentoon, josta sai palkan. Tehtiin taas joku liike, lepertely/kehut ja perusasennosta palkka. Tämä tuntui toimivan aika hyvin ja pohdinkin, että turhaan on taas jäänyt tuo kehumalla palkkaaminen. Ilme ja fiilis ainakin paranivat. =)