Ehdittiin kuin ehdittiinkin Ruun kanssa ottamaan osaa remmiläisten järkkäämään mölli-tokoon/hengailu-grillaus-meetinkiin. Paikka oli meille täysin uusi ja Ruulle suurin osa ihmisistä ja koiristakin. Hiekkakentän toiseen laitaan asettui taakanvetäjä koirakoita, jotka toimivat vielä ekstra häiriönä. Tämä oli siis enemmän kuin hyvä tulikoe meille alokasluokkaa ajatellen. Siitä siis kaikki hyöty irti.

Luoksepäästävyys: 10 - Ei moitittavaa.

Paikkamakuu: 10 - kolmen muun koirakon kanssa, Ruu toisessa reunassa. Tässä vähän jänistin, enkä malttanut ihan täysin kokeenomaisesti tehdä. Palkkasin siis hyvästä maahanmenosta. Meinasin mennä välipalkkailemaankin, mutta jätin sitten menemättä. Hieman katseli ympärilleen, ei kuitenkaan pahasti pyöritellyt päätä. Melko tarkkaavaisena oli. Lopussa ihan inasin liikautti takapäätä, mutta ei paha. Hieman alkoi lopussa nojaamaan toiseen etuseen. Palkkasin lopussa maahan ennen istu-käskyä.

Hihnaseuraaminen: 9/10 - Tämä sujui paljon paremmin, kuin viimeksi kokeiltuna! (ei olla edelleenkään treenattu erikseen). Vaihdoin hihnan asentoa vähäsen ja tuntui sopivan paremmin. Ei irronnut läheskään niin paljon sivusuuntaan.

Irti seuraaminen: 10 - Ruun paras tähän mennessä!!! (ohjaajalle plussaa hyvin sujuneista askeleista) Muutama huomio hieman hitaasta perusasennosta. Meidän täytyy treenata sitä istumista!

Liikkeestä maahan: 9 - Ei noussut ekalla käskyllä istumaan.

Luoksetulo: 9 - Jälleen kutsuvaiheessa tapahtuu jotain, joka kiinnittää Pikkumustan huomion. Ei tullut siis ekalla käskyllä. Tätä täytyy treenata!

Liikkeestä seisominen: 10

Hyppy: 10

Kokonaisvaikutus: 10

Ruu työsti ihan hirmuisen hyvin! Tuo seuraaminen lämmittää erityisesti mieltä! Hieman loppua kohti alkoi noutajan usko loppua. Tuli perusasentoihin aina hitaammin ja hitaammin. Nyt vaan uskon vahvistusta siihen, että kyllä se palkka sieltä sitten tulee. Ai hitsi miten hyvät harjoitukset, tuli kyllä niin oikeaan paikkaan! Tässä nimittäin saatetaan joutua tokon SM kisoihin joukkuetta edustamaan...rallatilaa... Kiitos remmiläisille!

Piips kävi makaamassa häiriöavustajana ihan alussa muutaman minuutin paikallaolossa. Tein sille myös vähän seuruuta ja jääviä. Jäävät oli vähän hukassa tänään. Ruutuun osattiin mennä muutaman metrin päästä ja merkille meno myös naurettavan helppo! Näin tuumaili Piips, jonka mielestä parasta oli ihmiset!