Edelliset möllit meni niin hyvin, että olin vähän pallo hukassa siitä, mitä haluaisin treenata. Päädyin sitten liikkurointiin ja yksittäisiin liikkeisiin, mutta suuremmassa häiriössä. 

Ennen kuin muita tuli paikalle ehdin testata huvikseni millä mallilla olisi Ruuppanaisen ruutu. Hehhee...merkin taakse meno on aika vahvaa. Tarjosi jokaiselle kulmamerkille menoa. Pieni noutaja oli ihan hukassa...mutta ei voi syyttää toista siitä. Piips röhnötti taustalla sen näköisenä, että voi tuska miten hölmö noutaja. Niimpä istutin Ruun sivuun ja näytin Iitulla miten sinne ruutuun mennään. Ja Piips oli taas niin tärkeänä. Paikka oli heti selvä, vaikka tehtiinkin ihan kolmen askeleen päästä. Näitä muutama ja niin vain Ruu otti opikseen. Tämän jälkeen nimittäin meni onnekkaasti keskelle.

Sitten itse treenit. Paikkamakuu tehtiin ensin muutaman koirakon voimin. Makasi ihan ok. 

Liikkurointia seuruuseen, luoksetuloon ja jääviin. Seuraamisessa liikkuri seilasi meidän eri puolilla ja käskytti eri äänensävyillä. Ympärillä hyöri vähän häiriökoirakkoja. Ruu työsti tooodella hyvin. Mitä lähempänä liikkuri oli, sen paremmin se tuntui keskittyvän tekemiseen ja haki selvästi hyvin kontaktia. Varmaan turvautui minuun sillä. Toiset koirakot eivät häirinneet yhtään! 

Jäävissä palkkasin enemmän suoraan asennoista, taisin yhteen kertaan ottaa perusasennot. Kaikki jäävät oikein ja erityisesti maihin menot ilahdutti liikkurista huolimatta! 

Luoksetulossa hiottiin sitä, ettei tulisi kaksoiskäskyn tarvetta, vaikka ympärillä olisi häiriötä. Vaikka kuinka yritettiin luoda häiriötä sivulle, Ruu napitti minua ja tuli hienosti ekoista käskyistä. Palkkasin ekan suoraan leluun, toisella kerralla ampaisikin sitten vauhdikkaammin matkaan. Eli voisin enemmän ottaa lelupalkkauksia! 

Tunnari vielä liikkuroituna, mutta ilman suurempaa koirakkohäiriötä ympärillä. Kaunis haistelu ja oma nousi varmasti. Olisin voinut ottaa suorapalkkauksen, mutta jostain syystä en hoksannut tätä. Ei tehty enempiä toistoja. 

Tauon jälkeen vielä toinen paikkamakuu. Niina häiriköi Hipin kanssa vieressä ja seuruutti melko lähellä takanakin, mutta tämä ei Ruuppaa häirinnyt. Sen sijaan oli vähän turhankin kyllästyneen näköinen ja lopussa heitti lonkalle. Kävin korjaamassa ja makuutin vielä, vaikka toiset vapautti omat koirat rivistä. Tästä palkkaus. Tätä liikettä ei voi treenata liikaa. En tiedä helpottaisiko tätä piiloon meneminen? Olen sitä hieman testaillut ja Ruu makaa silloin hyvin, mutta skarppina.