Tultiin Vihtavuoren kaukalolle treenaamaan jo ennen penturyhmää, seuraksi saatiin Riikka ja Anna.
 
Käytiin siinä vähän käppäilemässä ennen aloitusta, sää oli aika lämmin, joten kieli ilmestyi poskelle hyvin nopeasti. Ruu odotti pienen hetken autossa ennen meidän vuoroa, mutta aika tahmaiselta se viekä suoritukseen mennessä tuntui.
 
Alon liikkeen hyppyä lukuunottamatta läpi, liikkuroituna ja sekalaisessa järjestyksessä.
 
Homma alkoi kuitenkin seuraamisella, joka ok menoa. Muutamassa käännöksessä irtosi hieman. Olikohan seisominen seuraavana, se oikein hyvä. Luoksetulo ihan jees, vauhti ei ollut nopeinta mahdollista. Tulipahan ekalla käskyllä!!! Maahanmeno oikein hyvä.
 
Erikseen otettiin vielä toinen seuraaminen, joka tuntui paremmalta. Siitä vapautus palkalle. Lisäksi otettiin luoksetuloja käskytettynä häiriössä ja niihin suora lelupalkkaus. Tällä kertaa tuli jokaisella ensimmäisellä käskyllä. Hyvä!
 
Paikkamakuu kolmen koiran rivissä, Ruu toisessa reunassa. Oikein hyvä, aikaa meni 2,5min.
 
Ruu työstää ihan perussettiä, rauhallisesti ja varmasti. Liikkeet se tuntuu osaavan tosi hyvin, mutta hitsi jos saisi kisoihin sen kaikista parhaimman HuuHaan niin olisi aika hieno! Lämpimällä säällä se tuntuu hyytyvän vähäsen, vaikka työstääkin periaatteessa ihan moitteitta kaiken. Pitäisi nyt vaan jaksaa oikeasti tehdä niitä motivaatiotreenejä.
 
Paljon palkkaa ihan perusasentoon tulemisesta!
Luoksetulon lähtöjä häiriössä ja suoraa palkkaa niihin!
Istumisen opettelua, eli nopeista perusasennoista palkkaa!
Hyppyä pitää vielä päästä ottamaan.