Lauantai lähestyy vääjäämättä ja sitä mukaa kasvaa jännityskin. En ikinä ole jännittänyt näin paljoa kisoissa! En ainakaan tunnusta. ;) Ehkä siitä on liian pitkä tauko, kun viimeksi kehässä on ollut. Tai ehkä todennäköisempää on, että kisaamisesta ehti Iitun kanssa tulla niin mukavaa, hauskaa ja varmaa. Sen kanssa oli ilo mennä kehään. Nyt kun on tämä Pikkumusta, jonka tavoista ja ajatuksista kehässä en ole kartalla, niin onko ihme, että mahassa velloo heti kun ajatteleekin kisoja? Yh!
 
Joskushan se harppaus on tehtävä, miksei sitten nyt? Ruu osaa kyllä, jotta sen puolesta mennään kyllä hyvillä mielin. Kisatilanteet on aina erikseen, niissä sattuu ja tapahtuu, mutta sitäkin pitää harjoitella. Ja eihän sitä muualla voi tehdä kuin itse kisoissa.
 
Mentiin tänään Vihtavuoreen pikkutreeneille lähinnä Annan kanssa, joka toimi liikkurina toiselle koirakolle, joka nopeasti kävi avointa luokkaa läpi. Aloitettiin paikkamakuulla, Ruu keskellä. Toisella sivulla siis täysin vieras belgi-koira Ruulle! 3min ja tosi hieno! Hieman nenä kävi tuulen mukana ja aavistuksen havaitsin jotain liikettä takapään osalta, mutta asento säilyi! Paikkamakuuta vielä yksikseen häiriössä, kun toinen koirakko teki liikkeitä. Ruu makasi tosi tarkkana, ei välittänyt yhtään muista käskyistä tai luoksetuloon lähteävästä koirasta. Hieno! Palkkasin välissä ja kävin vielä olemassa hetken aikaa piilossa auton takana. Todella skarppina Ruu oli, mutta pysyi varmasti. Oikein hyvää!!!
 
Pieni tauko ja sitten alokasta kahdessa setissä, niin kuin kisoissakin tulee olemaan. Eli hihnaseuruu-seisominen-hyppy. Seuruu oikein hyvä, mutta täyskäännöksissä Ruu saisi työstää paremmin. Selvittiin oikein hyvällä tuntumalla kuitenkin. Seisominen kuulemma superhieno! Hyppy samoin oikein hyvä! Hieno hieno!
 
Pieni tauko taas ja sitten irtiseuruu-maihin-luoksetulo. Seuruu edellistä kivempi, sujuu irti paljon paremmin! Muutamat perusasennot hitaat. Maihin meni tosi hyvin! Luoksetulo super!!! Hyvin lähti ekalla käskyllä.
 
Kertaalleen vielä luoksetulo, jonka palkkasin vauhdista. Mainiota!
 
Ruun ilme oli oikein kiva. Suullisen kehun voima on ehkä lisääntynyt ja vihjeet palkasta ym. tuntuu auttavan. Tosi hienoa menoa. Miten tämän saisi siirrettyä lauantaille?!