Marin ja Saran kanssa tositoimissa lähipellolla.
 
Ruulle ensin linjaa niin, että targetti oli pienen nyppylän takana niin, että edetessään ”laelle” sai sen näkyviinsä. Vahvistettiin siis uskoa eteenpäin menoon, vaikka edessä on pelkkää vihreää. Ekalla Ruu lähti hyvin, mutta kaarsi sitten vasemmalle ihan totaalisesti ja kutsuin sen pois. Tokalla meni perille, mutta aavistuksen oikean kautta...annoin mennä. Lähetin seuraavan hieman lähempään ja sain Ruun menemään suoraan! Hyvä! Sitten lähetin inasen kauempaa ja Ruu kurvasi taas sinne oikealle. Lähti selvästi vanhoja jälkiä pitkin, mutta kutsuin pois. Hieman paineistumista ilmassa...lähtöasento ei pysynyt, vaan Ruu nousi seisomaan ja yliyritti. Käännyttiin toiseen suuntaan ja pyysin Marilta pienen markkeerauksen, jotta saatiin ajatukset nollattua. Tämä auttoi ja neljäs lähetys oikein hyvä. Kiinnitin erityistä huomiota omaan käteeni ja pidin sen erityisen napakkana suunnan näyttäjänä. Ruu ”törmäsi” siihen lähtiessään, mutta lähti täysin suoraan! Eli onkohan ohjauskäteni vähän löysä? Viimeisellä oikein hyvä taas! Näitä lisää!
 
Ruu oli koko treenin ajan tosi tosi kärppänä ja sillä tuntui kiehuvan energia yli. Tehtiin seuraavaksi markkeerauksia ja Ruu pisti kyllä ihan leikiksi koko touhun. Se ekalla vaan juoksenteli, lujaa ja rallatteli menemään. Kun se laski nenän ja alkoi käyttää sitä, se löysi damin heti. Kuusi ykköstä yhteensä. Osalla Ruu siis juoksenteli, ne mitkä se löysi heti ja hienosti, se palautti niitä miten sun sattuu. Otteet dameista oli löysät, ne valui suupielestä ja Ruu siinä yritti korjata otettaan vauhdissa...kerran se jopa tiputti damin!!!! Todella todella ruman näköistä, eikä yhtään Ruulle tyypillistä. En kyllä alkanut tämmöistä esitystä katsomaan ja niimpä Pikkumusta lähti jäähyaitioon autolle. Kerroin sille, että jos ei tehdä töitä kunnolla niin ei tehdä ollenkaan.
 
Sara teki töitä seuraavaksi, jonka jälkeen kokeiltiin uudestaan ottaa markkeerauksia. Ykköset molemmin puolin ja sitten yksi kakkonen. Todella siistit, kauniit ja varmat noudot. Damit löytyi heti ja otteet dameihin hyvät. Tähän jätettiin.
 
Jaa´a...jotenkin kummallinen noutaja tänään. Ei normaali itsensä. Seurataan tilannetta.