Viimeistä iltaa viedään, huomenna sattuu ja tapahtuu. Vihtavuoressa kisateamin kanssa kenraaliharjoituksissa.

Paikkamakuuseen mentiin tosi huonolla valmistelulla. Mentiin kaukalon taakse nurmelle. Ei mennyt ekalla maihin. Seuraavaksi haisteltiin maata, tälle kröhöm. Tämän jälkeen ei mennyt kauaa, kun teki sen uudelleen. Huomautin tästäkin vaimeasti nimellä, jonka jälkeen malttoi sentään jättää tämmöiset kuviot sikseen. En haluaisi, että moista opitaan ollenkaan. Sitten oli kamalan rankkaa makoilla paikallaan auringossa, kun aikaa otettiin 3min. Ruu otti alun alkaenkin asennokseen olla toisen etujalan varassa, mutta heitti siitä sitten vielä reippaasti lonkalle. Tai ei itseasiassa heittänyt, mutta valui ja valui ja valui ja valui koko ajan. Korjasin ajan päätyttyä asennon ja annoin olla siinä ihan hetken. Pääasia että pysyi, mutta saisi nuo haistelut kyllä jäädä. Kohtalainen suoritus tämä.

Sitten vähän odotusta, jonka jälkeen kahdessa setissä liikkeet. Sama järjestys kuin viimeksikin eli ensin hihnaseuruu-seiso-hyppy. Henna liikkuroi tällä kertaa. Hihnaseuruu oli Ruun paras ikinä! Jotain pikkuruista taisi olla matkalla, irtosi jossain kohtaa mielestäni, mutta oli tosi hyvin kuulolla ja homma sujui! Seisominen hieno! Hypyllä tuli sitten pientä säätöä. Joku vieras täti kulki edessä olevan rakennuksen edessä ja kokeili ovia jne. Oli meitä tosi lähellä ja se kiinnitti Ruun huomion, joten tarvitsi kaksois käskyn hyppyyn. Seisominen teputtava, muuten hyvä. Tässä välissä palkkaa.

Toinen setti, irtiseuruu-maihin-luokse. Seuruu edellisen toisto, tosi hieno, vaikka tuntui jotain pientä olevan. Sain palautusta omasta asennosta, meinaan kropalla tuunata jotain kummallista. Suoruutta omaan asentoon. Maihin meni hyvin, mutta perusasentoon tarvitsi kaksoiskäskyn. Outoa... Luokse tuli ekalla, mutta ehkä inasen normia hissuksempaan ja mielestäni hitaasti perusasentoon.

Että sellaista. Hauskaa kun kenraaleissa ilmenee kaikkia juttuja, mutta kyllä tälläkin suorituksella pitäisi se ykkönen saada. Se on meidän ainoa tavoite! Voi hitsin pimpulat, jos jokin kusee pahemmin. Tein vielä pari hyppyä niin, että Henna haahuili edessämme, no problem. Samoin vähän maasta perusasentoon häiriössä, no problem.

Huh. Nyt taas jännittää, kun näköjään voi kaikenlaista yllättävää ilmetä ilman sen suurempaa syytä. Jännitystila on kuitenkin mielestäni parempi, olo on nyt parina päivänä tuntunutkin vähän liian seesteiseltä ja rauhalliselta...se ei ole hyvä asia. Jännitysfiilis tuntuu tutummalta ja kotoisammalta. ;) Nyt palattu taas maanpinnalle ja todellisuuteen, se mikä sujui eilen ei välttämättä suju seuraavana päivänä. Hui!