Perjantain treenit. Mentiin taas ennen pentukurssia kentälle ja tehtiin kaksistaan juttuja. Menin viereiselle nurtsikentälle, jotta tulisi silläkin alustalla tehtyä juttuja. Ruu työstikin tosi kivasti!

Ensin vedettiin alokasluokka läpi yhdellä seuruulla. Oikein kivaa menoa!

Enimmäkseen leikittiin paljon ja vahvistin suullisen palkan tehoja eli pyrin oikein kunnolla innostamaan noutajaa. Vauhtia tuli kyllä perusasentoihin! Tehtiin yksittäisiä liikkeitä ja paljon suullista kehua ennen palkkaa. Yhdistelin paria liikettä ja sama palkkaus kuvio. Oikein hyvää menoa. Kerran jäi seisomaan maihinmenon sijasta, mikälie erehdys?! En kyllä valmistellut Ruuppaa ollenkaan, liekö siitä johtunut? Kaikki muut meni kuitenkin ihan priimasti oikein.

Naksulla vahvistin seuruun käännöksiä, jotta paikka säilyisi niissäkin. Takapuolen käyttöäkin treenattiin erikseen, peruutusta ja täyskäännöstä.

Aurinko paistoi, vaikka keli ei ollut super lämmin eikä nyt kylmäkään, niin Ruuppalla alkoi kuitenkin olemaan vähän lämmin ja läähätystä oli. Laitoin paikkamakuuseen, aikaa reilu 2min ja makasi kuin unelma!

Tämän jälkeen tein vielä setin, seuruu - luoksetulo - maihin - seiso, järjestyksessä ilman välipalkkauksia. Ruu työsti tosi hyvin! Huolimatta jo hieman väsyneesä olosta ja auringosta. Sain vahvistettua hyvin sanallista palkkaa ja nostettua mielialaa! =) Seuruu tuntui hyvältä, ei irronnut käännöksissä ja täyskäännöksissä työsti hyvin!

Leikittiin jonkin aikaa ja vielä loppuun ehdittiin treenata sivulta maahanmenoja, jotta ne nurtsikentälläkin menisi heti hyvään asentoon. Se auttaa esim. paikkamakuussakin olemista. Jonkin verran meni maihin vinoon eteeni, treeniä treeniä eikä tuo nyt maata kaada.

Ruu huilasi hetken aikaa autossa, avusti sitten pentukurssilla ja teki loistavan paikkaistumisharjoituksen, kun pentuja juoksi ohitse omistajien niitä kutsuessa (haukahti muuten yhden omistajan kutsuille, minä sitten kerroin saako näin tehdä, ja istui sitten hiljaa häpeissään hienosti loppu ajan ;) ) ja vielä lisäksi jäi istumaan keskelle kentää, kun poistuin hetkeksi näkysältä! Mullahan on valmis evllän istuminen!! =D

Lopuksi treenattiin vielä hyppyä. Hieman steppasi hypyn jälkeen eli stoppi olisi saanut olla napakampi. Mutta liike sujui muuten, käskytettynä ja kaikki. Hyvä hyvä!

Viimeiseksi vielä paikkamakuu Hannan ja Noomin vieressä. Aikaa 2,20min ja oikein hyvä! Loppua kohti nojasi enemmän toiseen etuseen, mutta muuten ihan priimaa!

Viikko aikaa kisoihin...

- suullisen käskyn voimaa ja tehoa vahvistettava lisää
- seisomasta perusasentoon istuminen nopeammaksi
- takapään jumppaa
- paikkamakuuta
- hyvää mieltä